Sunday, November 22, 2009

Latest Wheels

This is the latest shoes for that car.

Photobucket

Photobucket

I guess it's local Enkei. It's hard to find a light 14" with a nice offsett these days.

4 comments:

  1. Hi.i want to suggest to you something..why not you change your blog template..

    Baru lah lawa sikit bro.

    ReplyDelete
  2. done!

    how's the new look? any further comments appreciated. im really sucks at blogging. improvisation needed. seriously.

    terima kasih faisal.

    ReplyDelete
  3. salam bro...

    aku Syah dari Ipoh;
    bro ni nickname Fatani ke kat LYN Forums...?
    bro guna minyak sawit kan kat kereta iswara tu..?
    so, ada berita terkini...? any improvements..?
    aku nak sangat ikut jejak bro dan ramai lg forumers mcm Perwajasteel, Peeche, ibmlenovo... aku pakai Waja auto lama, selalu cari info pasal minyak alternatif ni dlm internet, tp masih takut2 lg nak buat kat kete aku...
    kalau bro bole kongsi lg pengalaman tu, bagus laa... nanti aku nk bg no. phone aku lepas bro reply komen ni, nak sembang panjang sikit...

    Salam bro;......

    ReplyDelete
  4. salam jiman96,

    sorry lambat balas. :-)
    yer, dekat lyn saya guna nick fatani. dekat sic,ctc,4g1x, saya guna nick jambu. dan beberapa nick lain di forum yg lain. saya suka layan forum beb, banyak informasi dan interaktif. mcm2 ada.

    berita terkini,
    hmm, skrg saya dah tak guna minyak sawit. tgh test minyak mineral lak, guna 15-40, dgn test lain2 brand. hehe. saja nak tau apa bezanya antara jenama2 yang berlainan dan mencari minyak pelincir yang paling sesuai untuk enjin saya. so try and error dulu lah saya ni.

    nak tulis panjang sgt lah. apa2pun suka duka saya sepanjang menggunakan minyak sawit boleh dibaca kat link2 nihs:

    http://z4.invisionfree.com/Saga_Iswara_Club/index.php?showtopic=4158&st=800

    http://z4.invisionfree.com/Saga_Iswara_Club/index.php?showtopic=12011&st=50

    019-2121978

    ReplyDelete